MissLarsson

När blir man vuxen?
Jag har som alltid undrat när man säger att man är "för gammal för vissa saker", jag kan erkänna att jag själv säger det ibland, vad betyder egentligen det? Försöker vi låta mer mogna när vi säger så?
 
Absolut jag är för gammal för vissa självklara saker kan jag tycka, men då är det verkligen saker som är ungdomligt och kanske lite korkat =P. Och om du läser mitt förra inlägg så tycker jag absolut att jag är för gammal för att gå med på allt. Jag har mer kunskap idag än förr och jag vet bättre helt enkelt.
 
Men bortsett från det, varför säger man så? Jag är inte för gammal för att leka, hitta på roliga saker, hitta på spotana saker osv osv. Är man vuxen om man inte gör såna saker eller är man bara tråkig?
Och när räknas man som vuxen? Jag själv känner mig som en vuxen person av olika annledningar, partner i 10 år, hushåll, räkningar, jobb och att man bara tänker på ett annat sätt.
 
Men folk pratar ibland till mig som om jag inte är vuxen, det är kompisar, föräldrar, släkt och ja till och med okända. Och jag blir sjukligt less för det känns som om man blir lite dumförklarad.
-Ja jag vet hur man betalar räkningar
-Ja jag vet att man inte ska ha mer utgifter än inkomster
-Ja jag vet hur man håller i ett barn
-Ja jag vet hur man vattnar blommor
-Ja jag kan stiga upp på morgonen
-Ja jag vet hur känns att jobba
 
Listan är hur lång som helt!!
 
Så är man vuxen när man har ett jobb och eget hushåll? Eller är det när man har barn? kanske när man har massa lån?
 
Om jag ska vara rak och jävligt ärlig så tror jag att alla människor som håller på sådär är väldigt små människor. Och tyvärr har dom valt sitt beteénde och vill vara små människor. Jag tycker att har man valt att vara sån så är man inte vuxen för då kan man inte se andra människor, man kan inte se att folk är olika, man har helt enkelt valt att vara patetisk!
 
Trevlig söndag från en vuxen 28 åring som kan jävligt mycket men ändå vågar hitta på saker!
Frida