MissLarsson

Rädslor
 
Det här med rädslor, vi alla har dom men vad gör vi åt dom? Ska vi göra något åt dom?
Jag är egentligen rädd för ganka mycket fiskar, fåglar, höjder, flygplan, små djur, mörkret osv. Men trots att jag är rädd för vissa saker så utsätter jag mig för det men det är för att annars skulle jag vara ganska låst. Ex jag flyger men det ä för att jag vill någonstans. Jag går själv ute när det är mörkt men annars skulle jag aldrig kunna vara borta då jag bor i norrland och den största delen av året så är det mörkt.
Jag är också en väldigt envis person, vilket jag tror hjälper mig i dessa lägen! Då jag känner folk som är väldigt rädd för vissa saker och utsätter sig aldrig för något dom är rädd för. och ja jag tror inte heller att det är bra.
 
Man kanske inte ska utsätta sig för dom värsta sakerna ex. jag är höjdrädd så jag skulle aldrig någonsin hoppa fallskärm. Helt ärligt skulle nog mitt hjärta inte fixa det! Men jag kollar på utsikten i höga bygnader för den är för vacker för att missa, jag flyger för jag vill besöka platser osv.
 
Igår så var jag på en minidjurpark där dom hade allt från grisar till alpackor. Där fanns det då små möss, råttor, kaninungar och marsvin man fick hålla i och barnen var lyriska! Och vi två vuxna kände att detta var ganska jobbigt! Men det slutade med att jag höll i flera möss och klappade en råtta och den andra vuxna höll i möss och råttan. Vi skulle ALDRIG har gjort det om inte barnen var med!! Så i tackade dom igår för att dom fick oss att pröva och det visade sig att vi båda tycker att mössen var supersöta och vi tyckte om att hålla i dom!
Tänk om vi hade missat det! Så besviken jag hade blivit nu när jag vet att det var ju inte alls farligt.
 
Däremot ballade jag ur när råttan var påväg mot mina ben, så som tur var så var en av barnen med så han fick rädda mig och plocka upp råttan...nä inte alls pinsamt  eller?! haha ja men lite rädslor övervann jag igår och det känns fan bra! Är stolt över mig själv!!
 
Frida